Skip to content

3d pienoismallit

Pienoismallin avulla erotut

Tuotteen, tuotantolinjan tai kokonaisen tehtaan pienoismalli on näyttävä, arvokas ja informatiivinen. Tekemiämme pienoismalleja on päätynyt mm. yritysten auloihin, museoihin, messukäyttöön ja liikelahjoiksi. Yksityiskohtaisuus ja uniikkius herättävät positiivisia mielikuvia niin asiakkaissa kuin omissa työntekijöissäkin.

3d-tulostuksella kohtuullinen valmistusaika

Tehtaiden, tuotantolinjojen ja rakennusten yksityiskohtaiset mallit vaativat paljon työtä ruudun ääressä ja yhtä paljon tunteja tulee käsityöstä. 3d-tulostaminen ei siis poista käsityötä kokonaan mutta saavutettavien yksityiskohtien määrä on huikea ja valmistusaika vähintään kohtuullinen verrattuna perinteisempään lähetysmistapaan.

Parhaiten sopivalla tulostustekniikalla

Meillä on pitkä kokemus 3d-tulostamisesta (toimme ammattimaisen tulostamisen ensimmäisenä Tampereelle 2010) ja valkkaamme aina tilanteeseen parhaiten sopivan tekniikan.

Oikeiden tekniikoiden valinnalla on ratkaiseva merkitys mallien ulkonäköön, toimivuuteen ja kestävyyteen.

Muut 3d-tulosteet

Teemme toki muitakin 3d-tulostuksia mutta olemme erikoistuneita monimutkaisiin kokonaisuuksiin. Arkkitehtuurimalleja teemme yleensä kisoihin osallistumisia varten ja kymmeneen vuoteen on mahtunut kaikkea muutakin varaosista näköispatsaiden kautta laitekoteloihin.

Soita, laita sähköpostia tai lähetä tarjouspyyntö ja katsotaan yhdessä pystymmekö auttamaan teitä pääsemään tavoitteeseenne.

fi
en_GB fi

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.

Lähetä tarjouspyyntö

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen. Voit lukea asiasta lisää tietosuojaselosteestamme.