Skip to content

3d visualisointi

3d visualisoinnilla viesti välittyy

Kun yritys – myyjien ja suunnittelijoiden kautta – kommunikoi asiakkaan kanssa, voivat sanalliset selitykset ja piirustukset jäädä ymmärtämättä syvällisesti. Kaikille eivät piirustukset avaudu kuten insinööreille. 3d-visualisoinnin avulla saadaan suunnitelmat helppolukuisemmiksi.

Tilojen visualisointi

Messuosaston, asunnon, minkä tahansa sisä- tai ulkotilan suunnittelu muuttuu huomattavasti asiakasystävällisemmäksi kun siitä tehdään visualisointi jo alkuvaiheessa.

Kaikki eivät näe sielunsa silmin suunnittelijan hengentuotetta teknisistä piirustuksista niin kuin tämä ehkä itse. Asiakkaalle, rahoittajalle tai loppukäyttäjälle tyylikäs 3d visualisointi antaa mahdollisuuden toimia suunnittelijoiden kanssa yhteistyössä.

3d mallinnus ja renderointi

Reaaliaikaiset 3d-mallit

Tekemistämme 3d-malleista voidaan tarvittaessa tehdä reaaliaikaisesti web-sivuilla pyöritettävät versiot eikä kolmannen osapuolen ohjelmia tarvita. Tämä helpottaa mallien esittelyä asiakkaille, vain linkki kyseiselle sivulle riittää. Mallit pyörivät hyvin myös älypuhelinten ja tablettien ruuduilla.

Jo pelkkä kuva avaa ideaa paremmin kuin pelkkä selittäminen mutta se herää todella henkiin kun asiakas pääsee itse pyörittelemään mallia ja vaikka kävelemään mallin sisällä.

Animaatiot

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja liikkuva kuva tekee sen 30 kertaa sekunnissa. Tuoteanimaatio avaa tuotteen ominaisuuksia staattista kuvaa enemmän ja kokonaisen tuotantolinjan animoinnilla voidaan kouluttaa omia ja asiakkaan työntekijöitä käyttöönotossa. Animaatio voidaan toteuttaa joko perinteisen videon tai reaaliaikaisen animaation muodossa. Meiltä saat sekä 2d- että 3d-animaatiot, hahmosuunnittelun, äänituotannon, riggauksen, jne. avaimet käteen konseptilla.

fi

$30only

Chicken burger & french fry

Creature bring let fish from replenish void beginning you all day wherein unto.

Lähetä tarjouspyyntö

    Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen. Voit lukea asiasta lisää tietosuojaselosteestamme.